Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 

NES Nutri Energetic System a XXI század módszereA NES Nutri Energetic Sistem

 

Ez az új kvatum biológiai (atomrészecske )vizsgálati rendszer a testeket felépítő atomok elemi részecskéi (elektronok) rezgéseinek a vizsgálatán alapszik. A vizsgálat alapjául 16 000 ember adatait tekinti standardnak és ehhez  az adatbázishoz viszonyítja a  páciens speciális készülékkel megállapított mérési eredményeit.  

Minden részecskének,így az atomokat felépítő elektronoknak is meghatározott rezgési frekvenciája van .Ennek értéke másodpercenként 10 a 22 -10 a 24 hatványon Hz. A rendszer feltalálója P. Fraser , aki ausztráliai egyetemen természetgyógyászatot tanított, tanulmányozta a biológiai rendszerekben történő információ átvitel elveit .

Felfedezte, hogy az emberi test egy sajátságos energetikai test mezővel rendelkezik (Emberi Test Mező=ETM) .Hosszú időn át tanulmányozta ennek az emberi test mezőnek a rezgéseit és megállapította ,hogy az azonos információs mezők  egymással rezonanciába (együttrezgésbe) kerülnek.A rezonancia minőségének a vizsgálata képezi Nutri Energetic Sistem (NES) scan mérési technika (a szervezet  rezgési mezöjének műszeres letapogatása) alapját.

 

 

Ha egy személy információs mezejének szerkezete valamilyen oknál fogva (betegség,toxinok,fertőző anyagok,sugárzás,nehéz fém terhelés, gombák, permetező  szerek,rádióhullámok,mobiltelefonok,mikrohullámú sütők, benzin adalékok,oldószerek,gyógyszerek,hiánybetegségek,környezeti terhelések, repülőutak, elektromos készülékek,mágneses hullámok stb) eltorzult a vizsgált szervezet és  a gép programjában tárolt adatok közötti rezonancia minősége megváltozik . Ennek az együttrezgésnek ,a harmóniának a vizsgálata ,az eltérések okainak a megszüntetése ,a rezonancia összehangolása képezi a NES technológia lényegét.

beolvasas0003.jpg

 

Az uj felfogás szerint az emberi testet  struktúrált holografikus mintázatok alkotják ,amely magában foglalja a fizikai ,kémiai, érzelmi, mentális, emlékezeti és az intelligenciával , a tudattal kapcsolatos aspektusokat. Ezt P.Fraser  Emberi Test Mezőnek angolul Humán Body Field-nek (HBF) nevezte el.

beolvasas0008.jpg

               Az emberi test mező polaritással rendelkezhet

Az Emberi Test Mező (ETM)  aura formájában körülveszi és áthatja az egész testet.Természeti adottságainál fogva ez a mező dinamikus ,folyamatos kölcsönhatásban van a szervezeten belül folyó belső változásokkal és a külső környezettel .Ha az ETM polaritása ,belső és külső rezonanciája rendben van az általános jó közérzet és a harmonikus működés biztosított.

 A NES Provision (kezelő,ellátó,gondoskodó) rendszer az ETM intelligenciájával kommunikál ezáltal képes meghatározni annak esetleges torzulásait. A vizsgálat eredményeit egy számítógépes program grafikusan jeleníti meg a képernyőn.

A testen egy letapogatóval (scannerrel) végzett méréseket egy szoftver rögzíti , értékeli és jelentőségük ,élettani szerepük szerint súlyozza .Az értékelés eredményei alapján meghatározza ,hogy melyek azok az ú.n. infócseppek , amelyek alkalmasak a rezonancia helyreállítására. A NES terápiás ,helyreállító ,regeneráló holografikus mintázattal programozott cseppjei együtt rezonálnak az ETM –vel és emlékeztetik a kívánt harmonikus állapotra. Ennek a folyamatnak a következtében aktivizálódnak a szervezet öngyógyító mechanizmusai és visszaáll a jó közérzet ,helyre áll a harmónia a szervezetben valamint  a test és a környezet közötti optimális kapcsolat.

   

Az Emberi Test Mező átfogja ,magában foglalja a szervezet minden lényeges folyamatait: a kémiai

                       a fizikai

                       a mentális ,értelmi

                       az érzelmi

                       az emlékezeti

                       az energetikai aspektusokat.

A hibás működés kijavítására kidolgozott és a NES rendszer által forgalmazott növényi kolloidba kódolt mintegy 70 infocseppek a következő csoportokba sorolhatók :

beolvasas0007.jpg

 

Az alap program keretében használt cseppek :

1.A test polaritásának és a test ú.n. nagy mezőinek kezelésére alkalmas infócseppek :BFA , PL.

2.Az energetizáló és méregtelenítő infócseppek : ED (energetic driver) energetikai vezérlők .

3.Helyreállító és szabályozó infócseppek energetikai integrátorok EI.

A mély szintű program keretében használatos cseppek:

4.Gyógyító információs és az energetikai immunitás helyreállításra szolgáló infócseppek,úgynevezett  energetikai terrének ET.

5.Mély tisztító és energetizáló ,mély érzelmi konfliktus kezelő infócseppek, az energetikai  sztárok ES ,agyi hologramok.

 

1.A test polaritása és helyreállítása

A test biológiai és atomi tevékenységének az eredménye összességében negatív töltésű elektrosztatikus mezőt generál a test körül, amit polaritásnak nevezünk. Ennek a mezőnek a minősége, állapota létfontosságú szerepet játszik az ETM aktivitásában ,működésében az egészségi állapot minőségében. Ha a vizsgálat ebben zavart észlel ennek a helyreállítása elsődleges terápiás fontosságú .

A számítógépes értékelő program első grafikonja azt mutatja meg,hogy mennyire egységes ez a mezőrendszer a test körül.

A grafikus ábrázolás vízszintes színes oszlopdiagramon mutatja be a vizsgált NES-scan eredményeket a következő mérőskála szerint :

 

beolvasas0013.jpg

                 A mérőskála értékek bemutatása

 

 

-0 érték teljesen tiszta fehér mező .Ez a legjobb fokozat .A szervezetnek nincs polaritás zavara ,a test elektrosztatikus mezeje egyensúlyban van.

-1 érték zöld mező ( 25 % ). A szervezet funkcionális működése jó, csekély a polaritás zavar.

-2 érték citromsárga mező (50 %) .Átlagos funkcionális működés. Közepes polaritás zavar.

-3 érték narancssárga mező (75%) .Átlagot meghaladó funkcionális zavar. Figyelmeztető eltérés amely beavatkozást igényel.

-4 érték teljesen színes ,piros mező (100 %).Nagyon súlyos polaritási zavar .Sürgős beavatkozást igénylő helyzet. A polaritás mező egysége sérült.

A grafikai jelölési rendszer elvei más vizsgált paraméterek esetén is hasonlóak.

A polaritási problémák megoldása azért is fontos mert azok gátolják a szervezet gyógyítási,rehabilitációs folyamatait .Az érzelmi blokkok,a stressz, az elektromágneses zavarok, a repülőutak alatt elszenvedett terhelések,a geopatikus és gravitációs terhelések, a különböző toxinok,a krónikus betegségek, kiváltói és fokozói lehetnek a polaritás problémáknak.

A test mező polaritását korrigáló cseppek (jelölésük PL ,vagy PLT) visszaállítják a helyes polaritást és kijavítják  a nagy test mezőben (angolul Big Body Field ,vagy BF ) lévő zavarokat .

 

A Nagy Test Mezők harmóniájának a helyreállítása

 

Az egészséges állapot fenntartásához a fizikai test az ETM és a természet mezőinek teljes összhangjára van szükség. A fölgolyónak függőleges (vertikális) ,vízszintes (horizontális) és mágneses az északi és a déli sarkat összekötő tengelyét különböztetik meg  (  lásd a következő  ábrát).

beolvasas0009.jpg

     Az emberi test mező és a föld tengelyei 

A NES értékelő program első grafikonja az emberi test mező és a föld tengelyeinek az egybeesésének értékelési eredményeit mutatja be ( következő  ábra).

beolvasas0013.jpg

       Az emberi test mező állapotát jelző grafikon

 

Amennyiben a három nagy mező tengelyeinek az értékelése (olvasata )nem nulla akkor a szervezetnek a harmónia helyreállításához Nagy Mező Kiegyenlítő ,angolul Big Field  Aigner (BFA)  infocseppekre van szüksége. Ha a grafikonon a polaritás olvasata nem 0 akkor a szervezetnek a polaritás helyreállításához PLT polaritást helyreállító cseppekre van szüksége,amit a program a végső értékelő szakaszában jelezni is fog.

Ha a polaritás és bármely nagy mező értéke nem 0 akkor is PLT Infocseppre van szükség mert abban van BFA infocsepp is.

 

Az Energetikai Vezérlők angolul Energetic Drivers  (ED)

 

Ezek felelősek az ETM energetizálásáért ,vezérlik a test legfontosabb élettani funkcióit és az azt megtestesítő szerveket ,gondoskodnak a szervek és szerv rendszerek sejtjei közötti akadálymentes és rendezett kommunikációról,valamint a sejtek éréséről és a szervek méregtelenítéséről.

beolvasas0004.jpg

 

A következő energetikai vezérlők léteznek

beolvasas0011.jpg

 

1.Forrásenergia vezérlő ED -1

2.Imprinter , az információ továbbítás vezérlője ED-2

3.Sejt vezérlő ED-3

4.Idegek vezérlője ED-4

5.Vérkeringés vezérlő ED-5

6.Szív vezérlő   ED -6

7.Tüdő vezérlő ED- 7

8.Gyomor vezérlő ED-8

9.Izom vezérlő  ED -9

10.Bőr vezérlő  ED-10

11.Máj vezérlő   ED-11

12.Vese vezérlő ED -12

13.Immunrendszer vezérlő ED-13

14.Lép vezérlő  ED-14

15.Hasnyálmirígy vezérlő  ED-15

16.Csontváz vezérlő  ED-16

 

Az energia vezérlők ismertetése

 

1.Forrás energia vezérlő ED-1

A legfontosabb vezérlő ,minden vezérlő számára energiát teremt .Az összes élettevékenység  a biokémiai és energetikai aktivitás irányítója ,katalizátora. Az ősi csi ,az öröklött energia egyfajta megjelenése ,a vezérlők vezérlője. Minden más vezérlőt is energiával lát el .Impulzusokat ad a testi funkciók fenntartására, gyógyí-tására és korrekciójára.

Az olyan krónikus betegségek mint a kimerülés,rossz légzés,salakanyag képződés ,stressz,alváshiány,helytelen táplálkozás érzelmi sokk hatások gátolják a működését és felgyorsítják a fogyasztását.

A szövetek ,kémiai ,elektromos,ionos, akusztikai ,idegi,fizikai jellegű aktivitása energiát hoz létre amit vezérlő energiának neveznek. A vezérlő energiák összessége melyet a szervi ,szervrendszeri szövetek bizonyos csoportjai hoznak létre  jelenti az Energetikai vezérlők létrejöttét.

Az infócseppek feladata a vezérlő mezők egységének a helyreállítása ezen keresztül a kapcsolódó szövetek funkcionális egészségének  ,valamint az ETM energiaellátásának a javítása.

 

2 Imprinter ED-2

Az információ átvitel elsődleges vezérlője. Biztosítja,hogy az információk a test minden sejtjéhez eljussanak .Segít fenntartani a jó anyagcserét mert kapcsolatban áll a sejtek vegyi műhelyével az endoplazmatikus retikulummal a sejt azon részével amely a fehérje és a zsír szintéziséért ,az idegen fehérjék  méregtelenítésért és a koleszterin  szteroidokká történő átalakításáért felelős .Kapcsolatban áll továbbá a sejt fehérjeszintézis helyével a riboszómákkal.

Ezt az infocseppet a jó közérzet előkészítőjeként szokás meghatározni,amely pozitív érzelmeket ,érzelmi felemelkedést generál és elősegíti a vonzerő alakulását.

3.Sejt vezérlő ED-3

A test anyagcseréjének elsődleges vezérlője. Szabályozza az anyagcserét a mitokondriumok( a sejt légzésében és anyagcseréjében résztvevő energia termelő sejtszervecskék) aktivitása és a sejtek oxigénfelvétele,továbbá a sejt kiválasztó tevékenységének támogatása  által.

Az emésztés során keletkező és az egyéb méreganyagok például a  nyomda és bőriparban használatos ,kisebb mennyiségben a petróleumban és a repülőgép üzemanyagban megtalálható xilolok,a  samponokban ,a babolajokban,a szöveteket tisztító  és zsíroldószerekben növényvédő és gyomirtó szerekben ,  fagyállókban megtalálható dioxinok az elektromágneses sugárzás hatásainak  sejtekből való kivezetését aktiválja .Energiát ad a sejteknek az információ átadáshoz,  felelős az antioxidáns hatású anyagok felszabadításáért maga is erős antioxidáns hatású .

A sejt vezérlő a legszélesebb értelemben vett energiatermelési korrektor,mert kapcsolatban áll a szervezet energiatermelő folyamatainak több szintjével .Így a formák és az alakok létrehozását irányító Morfikus Mezővel ,az egész test tevékenységét összehangoló Nagy Mezőkkel . Integrálja a cukrokkal, a fotonokkal (fény) ,a fononokkal (hang) és az elektron nem poláris mágneses mezejével kapcsolatos energiákat.

A sejt vezérlő kommunikál az allergia kialakulásában fontos szerepet játszó hizlaló sejtekkel, bekapcsolódik a véralvadásgátló folyamatokba, így megakadályozza a véralvadást a vérerekben, az immunglobulin –E keresztül is kapcsolatban áll az allergiás reakciókkal.

Az ED-3 vezérlő segít a geopatikus stressz helyzetekben, a máj  méregtelenítő folyamataiban keletkező toxinok  kiválasztásával, de használható fáradtság esetén is.

A sejt vezérlő kapcsolatban áll a többi sejt szervecskével is .Így a Golgi  féle apparátussal  amely a fehérjeszerkezet kialakításában és a kitinképzésben játszik többek között szerepet , vagy  a sejtmagvacskával amely a riboszómák képzésében fontos  ,a centroszómával amely a sejt osztódásában tölt be alapvető funkciót ,és az ÁTP-n keresztül a mitokondriumokkal amelyek mint fentebb említettem a sejtlégzésben és anyagcserében  fontos.

4.Ideg vezérlő ED-4

Az idegrendszer legfontosabb vezérlője .Az idegrendszer integritását,egészségét és működését biztosítja. Ez a vezérlő az információ továbbitás dimenzióit  hozza létre. Nyugtató hatású ,elősegíti a jó alvást .Kiegyensúlyozza az agyhullámokat.

Egyensúlyba hozza a teljes idegrendszert. Az intenzív túlhajszolt életvitel megzavarja az agyhullámokat ,különösen a delta (mély alvás)és az alfa (relexáció)  hullámot.

A ED-4 infocseppek kiegyensúlyozzák a delta és az alfa agyhullámokat a pihentető alvás elérése érdekében. Az ED-4 cseppek stabilizálják  az idegrendszer energetikai mezejét amely a megfelelő idegi egészséghez szükséges. A cseppek elősegítik az embrionális idegsejtek érési folyamatát.

Az idegrendszeri energiamezőket hátrányosan befolyásolják a szénhidrát oldószerek (butanolok),a közönséges szerves foszfát növényvédő szerek (klórpirifosz), a heptán oldószerek,a diftéria -,a veszettség elleni és a tetanusz oltás.

5.Vérkeringés vezérlő ED-5

A vérkeringés egészségéért felelős legfontosabb vezérlő .Fenntartja a vér, főképp a vörösvértestek egészségi állapotát,biztosítja a keringési rendszer egészséges működését,az oxigén,a tápanyagok,az információk,a hormonok szállítását és a salakanyagok eltávolítását ,és az idegek,idegfonatok vérellátását is  megoldja .A keringés vezérlő jelzi a keringési rendszer állapotát,a vér  transzport funkciójának a helyzetét és hatékonyságát.

6.A szív vezérlő ED-6

A szív és az érzelmek legfontosabb vezérlője. Biztosítja a szív működési funkcióit ,segíti a középagyhoz kötött vizuális és auditív teljesítményt ,vagyis a látás- és hallás élességet. Erősíti a döntésképességet ,az identitást,a tisztánlátást ,az önbizalmat,és a mentális integrációt.

A szív energiamezőjére legnagyobb hatással a stressz ,a sokkos állapot, és a toxinok , és egyéb szennyező anyagok vannak.

A szív mezőre hatást gyakorolnak a következő toxikus anyagok: 4-fenilciklohexán (ragasztó anyag), dioxán  ( ipari oldószer),kanyaró-,mumpsz- ,rubeola oltások. Ez a vezérlő részt vesz az immunrendszer trombocitáinak, limfocitáinak és monocitáinak az érésében. Az ED-6 vezérlő hatásos lehet az autizmus okozta tanulási készség javításában.

7. Tüdő vezérlő ED-7

A légzési funkció és a testben folyó energetikai folyamatok legfőbb vezérlője. Fenntartja a tüdő funkciót és a szabad légzést. A megfelelő gázcsere biztosításával támogatja a jó anyagcserét. Általánosan segíti a növekedést és a fejlődést .Legyőzi a vírusos fertőzési  folyamatokat . Hozzá kötődő érzelmek : a szomorúság,a bánat, a melankólia, a pesszimizmus és a depresszió.

Összefüggés van a gyermekek mentális mezője ,a felnőttek magasabb szintű tudati szférája és a tüdőmező tevékenysége között.

A tüdőmező működésére rossz hatással vannak a következő tényezők: a butanol (szénhidrát oldószer),az azbeszt, az influenza-,BCG -, a gyermekbénulás , a sárgaláz elleni védőoltások .

8.Gyomor vezérlő ED-8

Az emésztési funkciók legfontosabb vezérlője. Fenntartja az étvágyat ,segíti a teljes emésztési folyamatot,a tápanyagok felszívódását és feldolgozását. Támogat-ja  a szervezet általános állóképességét. Segíti az agy mentális funkcióihoz szükséges vércukor ellátását, a krónikus mellkasi panaszokkal összefüggésben segíti a légzést  továbbá  a gyomor méregtelenítését. Elősegíti a basofil fehérvérsejtek és a granulociták képzését. A gyomorvezérlő cseppek elősegítik a gyomorflóra helyreállítását. A toxinok közül különösen a gombaölő szerek,az elektromágneses  sugárzás, a nehézfémek (antimon,kadmium,ólom és az arzén) rontják a gyomorműködést vezérlő hatásfokát .Az ED-8 vezérlő rövid távon erőteljes méregtelenítő hatású. Kezdetben minimális dózis (3 csepp ) javasolt.

 

 

9.Izom vezérlő ED-9

Az izom aktivitás legfontosabb vezérlője. Fenntartja az általános izomfunkciókat, beleértve az anyagcseréből származó salakanyagok eltávolítását is. Biztosítja az izmok kalcium és magnézium ellátását .Támogatja az izom növekedését és felépítését. Az izommező  vezérlő  segíti az izmoknak   a kémiai és pszichés méregtelenítését. Az izom képes elraktározni az érzelmi és fizikai traumák emlékét (lásd kineziológia). Az ED-9 infocsepp feladata ezeknek a traumánknak a feloldása.

Az izommező  vezérlője kapcsolatban van a monocita fehérvérsejtek érési folyamatával. Az izommező vezérlő szedésekor a beteg gyulladt izületek jobban fájhatnak (gyógyszerreakció).

10.Bőr és hámelemek  vezérlője ED-10

A bőr és képletei működésének legfőbb vezérlője. Feladata a bőr felépítése és regenerálása .Fenntartja az egészséges bőr funkcióit,közreműködik a salakanyagok kiválasztásában (a verejtékezés,faggyútermelés) ,a vérhőmérséklet szabályozásában,védő funkciókat lát el,védelmet nyújt a kiszáradás,az UV sugarak ellen,biztosítja az érzékszervek egy részének (tapintás,hő,nyomás érzékelés) az elhelyezését és működését. A  D-vitamin szintézis helye ,a víz- és ásványianyag ellátásban fontos szerepet tölt be. Együttműködik a tüdő mezővel és szerepe van a légzésben is (bőrlégzés).

Energetikai kapcsolat létezik a bőrvezérlő valamint a belek és a tüdő nyálkahár-tyája között.

A bőr vezérlő hatással van a megakariociták (hatalmas csontvelő sejtek amelyek    érett vérlemezkéket bocsátnak ki)   érési folyamatára.

11.A máj vezérlő ED-11

A májfunkció legfőbb vezérlője. Olyan feladatokat  lát el mint a tápanyag feldolgozás,hormonok és enzimek termelése,hőtermelés,az  emésztésből és az anyagcseréből származó salakanyagok közömbösítése  ,epetermelés,zsírok és szénhidrátok raktározása ,az immunrendszer szűrőfunkciójában való részvétel  ,a vércukor szabályozásában való közreműködés , a vértisztítás,  a véralvadás , szervezet sav-bázis egyensúlyának a PH –nak és nyirok szabályozása ,a májsejtekhez kötődő más funkciók befolyásolása.

A mezőt megzavarhatják az elfogyasztott méreganyagok ,a levegőben terjedő szennyeződések, a nehézfémek, az élelmiszerekben lévő toxinok, fertőzések,a stressz ,de a rossz alvás is.

12 Vese vezérlő ED-12

A vese és a mellékvese elsődleges vezérlője .Fenntartja a vesefunkciókat,mint:  a vér és a vizelet szűrése,az elektrolitok és a folyadékok visszaszívása (reszorbciója) ,a vérnyomás egyik szabályozó tényezője ,a vérsejtek képződése,a mellékvese funkció fenntartása .Támogatja az agyat (állóképesség,józanság).A hagyományos kínai orvoslás szerint a vese az ősi csí ,az öröklött energia tárolója .A vese vezérlő segíti a limfociták és a  monociták érését.A hagyományos kinai orvoslás szerint a vese energiája hatással van az agysejtek működésére és az állóképességre is.

13.Immunitás vezérlő ED-13

Az immunfunkciók (antitestek képződése és működése )és a betegségek specifikus megelőzésének legfontosabb vezérlője .Fenntartja az immunrendszert és védi a szervezetet a belső és a külső káros tényezőktől (hosszú távú immunitás).A csontvelősejteket a fehérvérsejt termelésre serkenti , ezen kívül segíti számos immunsejt érését. Időbe telhet amíg  az immunrendszer a cseppek szedésére reagál,mert immunsejteket kell termelnie. Óvatosan kell alkalmazni az esetlegesen erős gyógyulási reakció miatt. Nem szabad alkalmazni olyankor amikor a fehér-,vagy a vörösvérsejt szám  a vérben megemelkedett .Olyan esetben használható ha vérsejtek száma alacsony.

Az immunitás vezérlő sokféle vértest képződésére van hatással ,így: a mielocitákra (  csontvelősejtek amelyek az idegen részecskéket bekebelező granulocitákat állítják elő) ,a monocitákra   (eltüntetik az elpusztult fehérvérsejteket) ,B-limfocitákra (amelyek létrehozzák az   antitest reakciót) , hízósejtek (antikoaguláns anyagok termelése), nyiroksejtek,fehérvérsejtek ,retikulociták (éretlen vörösvérsejtek) létrehozása.

14.Lép vezérlő ED-14

A lép a sejtes immunitás –a specifikus védőfunkciók-legfőbb vezérlője. Fenntartja a hasnyálmirígy funkciókat .Fontos szerepe van abban ,hogy a T-limfocitákat ( feladatuk az idegen testek felismerése és leküzdése ) ,valamint a T-helper sejteket ( feladatuk az antitestek termelése és sokszorozása)T-supresszor sejteket (ezek az immunfunkciók túlzott aktivitását csökkentik)és NK –ölő,vagy angolul killer sejteket (ezek a behatoló antigéneket semmisítik meg) állít elő.

Támogatja a szervezet  gombákkal,valamint a parazitákkal szembeni  ellenálló képességét. Segíti az autóimmun reakciókkal ,az allergiákkal szembeni sikeres  ellenállást.

Az ED 14 feladata a lép és a csecsemőmirígy hosszútávú immunműködésének a fenntartása.

A cseplesz (a bélfodor)  is ellát bizonyos immunológiai feladatokat. Különösen akkor ha a hasüreget fertőzés éri.Ilyenkor nemcsak fehérvérsejteket termel ,hanem el is nyeli és kollagénnal elzárja a hasüreg fertőzött területeit (pl.hashártyagyul-ladás  esetén).

Ez a mező segíti a penészek ,paraziták, az autóimmun betegségek és az allergiás reakciók elleni védekezést is.

A Lép Vezérlő mező hatása  a mielociták (csontvelősejtek) érési folyamatával hozható összefüggésbe.

Az ED -14 infócsepp az agyféltekék integrálódását segíti elő,így hasznos lehet a tanulási és az érzelmi nehézségek  kezelése terén.

15 Hasnyálmirígy vezérlő ED 15

Az emésztőenzimek és a vércukor szabályozás legfontosabb vezérlője.

Segíti a hasnyálmirígy funkciókat ,a szénhidrátok ,a proteinek és a zsírok emésztő enzimjeinek az előállítását. Támogatja a Langerhans –szigetek (inzulin és glükogén termelés szerve)  működését és a vércukor szint szabályozást .Az infócsepp a hasnyálmirígy minden részének a funkcióját  segíti .A mezőt a környezeti tényezők károsíthatják.

  A Máj Vezérlővel együtt óvatosan alkalmazzuk  !!! Vércukor problémák esetén 3-6 csepp szedhető minden 3. nap Maximum 9 csepp/nap adagban használható !!!

Az ED-15 infócsepp olyanoknak segíthet akiknek rossz az étvágyuk ,gyenge az emésztésük ,fejfájástól és hasnyálmirígy fájdalomtól szenvednek.

A hasnyálmirígy a legtöbb energetikai terrén kedvelt helyszíne ezért gyakran megjelenik a  vizsgálati protokoll jelentésekben. Az ED-15 használata így elősegítheti a látens vagy krónikus vírusfertőzések megszüntetését. Ennek következtében az első konzultáción nem alkalmazzák,megvárják a beteg megerősödését.

A Máj Vezérlő és a Hasnyálmirígy Vezérlő együttesen csak fokozott elővigyázatossággal alkalmazhatók. Nem használhatók az első néhány vizit alkalmával sem .A vércukorszint igen gyorsan változhat ,ezért  ezt az infócseppet csak kis adagokban alkalmazzuk.

16.Csont vezérlő ED 16

A csontok és a kalcium –anyagcsere vezérlője .Fenntartja a kalcium anyagcserét,a csontszerkezetet ,az izomkontrakciót ,az idegimpulzusok átvitelét, a hormontermelést és a véralvadást .A kalcium részt vesz a véredények plakkjainak a képződésében és a kövek (epekő,vesekő) képzésében .Támogatja a csont növekedését és a regenerációját .Segíti a csontokban  és az izmokban lerakódott nehézfémek (ólom,alumínium,higany)eltávolítását .

 

 

 

ESR cseppek ,az érzelmi stressz elengedésére

Ez a csepp blokkokat old,ezért általában a stressz csökkentésére alkalmazzuk.

-Az ESR segít az agynak a gyorsabb gondolkodásban ,a gondolatok gyorsabb feldolgozásában .Így a problémák a helyzetnek megfelelően kerülnek kezelésre.

-Az ESR akkor alkalmazható ha az Infoceutikal program során érzelmi kitörésekre kerül sor ,vagy a páciens a gyógyulási folyamat során levertnek érzi magát.

-A sressz mind az emésztést,mind a gondolkodás képességet gátolja. A tapasztalatok azt mutatják,hogy az ESR a tápanyagok felvételét is elősegíti.

-Az ESR szükség szerint naponta többször is alkalmazható 6 - 8 -10 csepp mennyiségben.

 

Az energetikai integrátorok

Feladatuk a szabályozás,minden testi folyamat integrációja ,kommunikációt szervez érzelmi és meridián szinten,szabályozza a helyes energiaelosztást .Az integrátorok statikusak ,direkt info átvitel a feladatuk.

beolvasas0005.jpg

 

 1.Neuroszenzorikus –vastagbél meridián Ei-2

Hatóterülete : az  autonóm és perifériás idegrendszer,az agy frontális lebenye ,agyidegek,érzékszervek , érzékelő receptorok ,gerincvelői idegek .

A vastagbél felszálló,haránt és leszálló ága,a  bélfodor ,bőr,hörgők,orr melléküreg,fül-orr-gége működásánek az integrálása .A  jód,kobalt ,molibdén,bór , kén és az  ásványianyagok  felszívódása.

Érzelmi hatások :erősen befolyásolja a kiegyensúlyozottság /elesettség ,remény/félelem,elengedés/megtartás,figyelem/és annak hiánya ,megfontoltság/annak hiánya tulajdonságpárokat.

Károsítók a butanol üzemanyagok.

2.Mellkas (szív)-tüdő meridián Ei-2

Hatóterülete: mellkas üreg,szív szövetei,pitvarok és a kamrák, a szív belhártya ,szívburok,szívizom,koszorúér szövet  ,az Ashoff-Tawara csomó, tüdő szövetek, légcső,mellkasi vérkeringés,szív- tüdő egyensúly,külső,középső és belső csiralemez működésének integrálása.

Hormonok :ősztradiol,ősztron,pregnenolon . Ez  utóbbi egyfajta anyahormon ,előanyagát (prekurzor )képezi számos szteroid hormonnak (tesztoszteron,ösztron, DEHA) javítja az agyi koncentrációs tevékenységet,a memóriát.

Érzelmi hatás :önazonosság ,fej-szív konfliktusok,lelkesedés, szeretet.

Károsítók: szerves foszfátok,növényvédő szerek,élősködők.

3.Nyálkahártya –vékonybél meridián Ei -3

Hatóterülete :az egész test nyálkahártyái,vékonybél, felszívódás ,beépülés.

                       Kálcium anyagcsere és a csontszövetek általában ,gerinc,                                   

                       mellékpajzsmirígy,izületi gyulladás,kövesség ,bőr.

                       Emésztés :vékonybél.bélbolyhok,Bauchin –billentyű.

Kárositó anyagok:antibiotikumok ,vegyi anyagok,allergia.

Érzelmek:szellemi erő,koncentráció,rövid távú memória, energikusság, szorgal-masság, igyekezet,buzgalom.

4.Neurotranszmitterek-szív meridián Ei-4

Hatóterületei :agyi ingerületátvivő anyagok, középagy, szürkeállomány, cerebro-spinális folyadék,idegsejtek .Minden neurotranszmitter,hallás utáni tanulás.

Méh és petefészek ciklus, alveolusok, bronchusok. Beszéd   és hallás centrum ,auditív és verbális folyamatok.

Elemek : hidrogén ,kalcium, fluor,vas, magnézium, mangán, oxigén, kálium, hemoglobin.

Érzelmek: összeszedettség (tartás),egyenes gondolkodás, rugalmatlanság, szorgalmasság, pontosság,depresszió,hűség.

Károsítók:gombák,penészgombák,E.coli,gyógyszerek,akrilamidok,oldószerek.

5.Nyirokrendszer-hólyagmeridián Ei-5

Hatóterületei :nyirokrendszer,nyirokcsomók,limfociták,fogak,vakbél . Hipofizis elülső lebenye, pajzsmirígy  (tiroxin),mellékvese  (adrenalin) hormon .Gerinc ,porckorong  ,gerinc idegek.

Középagy ,híd,arcüreg,húgyhólyag,prosztata,pénisz .Immunrendszer, nyirokedé-nyek, nyirokfolyadék,nyirokcsomók,mandulák,T –és a B-limfociták. Emésztés, Bauchin billentyű, epehólyag,fogak.

Érzelmek :félénkség,érzékenység,bizalom és annak a hiánya,boldogság,koncent-ráció ,bizakodás, bánat,vagy hiánya,jókedv,vagy annak a hiánya..

6.PH –vese meridián Ei-6

Hatóterülete: mellékvese rendszer,vese gomolyag és csövecskék ,vesekehely, vese tubulusok ,húgyvezeték,vérplazma sók ,szigmabél és végbél. Sav-bázis egyensúly,folyadékháztartás,érelmeszesedés,magas vérnyomás, tobozmirígy , thalamus,fehérállomány,thymus ,DHEA (dehidroepiandroszteron , a fiatalság és a nemi erő hormonja). Agy fehérállománya, nyúltagy, thalamus ,hátsó agy.

Elemek:kobalt ,réz,germánium,hidrogén,lítium,foszfor,zink .

Érzelmek:lendület-teljesítmény,érzelmek-vagy azok hiánya,együttérzés-gyűlölet,elutasítás,szentimentalizmus,szexuális vonzerő.

 

 

7.Vér-epehólyag meridián Ei-7

Hatóterülete :haematopoézis ,vörös és fehérvértest képződés, vérnyomás szabályozása , immunrendszer aktivitása,T-sejtek,NK sejtek termelése. Epehólyag ,szemmozgás. nyombél ,éhbél ,gyomor táj,mozgató neuronok ,a szürkeállomány funkciói.

Elemek:antimon,nikkel.

Érzelmek:határozottság,akaraterő,őszinteség,lojalitás.

8.Mikróbák-máj meridián Ei-8

Hatóterülete: a mikróbák elleni harc minden energia terrénumban, a salakanyagok és a méreganyagok kiválasztása, és a fertőzési folyamat ellenőrzése .Látás ,a szem állapota, írisz ,retina,látókéreg.

Hormonális összetevők: ösztrogén, ősztron , prolaktin , adrenalin, kalcitonin . Hipotalamusz , energetikai terrének . Májszövet egésze .

Elemek közül a króm.

Mellkas légzőszervek :szívizom ,rekeszizom egésze ,arcüreg.

Károsítók: gomba , candida, mycoplasma .

Érzelmek : verbális készségek,bőbeszédűség ,túláradó jókedv,nyugalom és annak hiánya,tolerancia és annak hiánya ,felszabadultság.

9.Pajzsmirígy-hármas melegítő (endokrinológiai ) meridián Ei-9

Hatóterület: pajzsmirígy és funkciói ,hipofizis hátulsó lebenye,mellékvese velőállomány ,kimerülés.Immunhibák,immunrendszer elégtelensége.

Egyéb szervek : szív ,mitrális,kéthegyű billentyű ,vagina,nyálkahártya az egész testben.

Idegek az agy oldalkamrái.

Hőszabályozás,fejlődési zavarok,immunrendszer elégtelensége,testüregek,forrás energiák gyűjtése,tárolása.Vakcinák.

Elemek: jód,szelén,ionos klór, kalcium-nátrium kapcsolat.

Érzelmek :magabiztosság ,bátorság, csendesség,nyugalom, félelem,csend, hangulatingadozások,hiperaktív érzelmek ,érzelmek kimondása ,verbális készségek.

10.Keringés-Szív-védő meridián Ei-10

Hatóterülete :artériás és vénás keringési rendszer ,gyulladáscsökkentő hatások, neuroendokrin szabályozás, mozgás,látás és hallásszabályozás (középagy) ,légzőszervek,gége.

Emésztés :a gyomorkapu,a gyomor nyálkahártyája.

Női nemi szervek,vagina,petefészek.

Neuro-endokrin szervek: hipotalamusz, középagy, mellékvese kéreg (kortikoszteron) ,mellékvese velő (adrenalin) ,petefészkek ,ősztron,ősztradiol, pregnenalon (látás,szexuális élet,gondolkodás) ,GH növekedési hormon.

Középagy vizuális és auditív képességek ,substancia nigra (fekete állomány) a középagy része fontos szerepe van  a mozgás,függőség és a jutalom szabályozá-sában.

Károsítói: érzelmi,fizikai,kémiai operációs sokk,azbeszt ,dioxinok,PCP-k (veszélyes ,korábban fájdalomcsillapítóként alkalmazott ,ma kábítószernek minősülő vegyület).

Érzelmek:gondolkodási folyamatok,gondolkodás hiánya ,figyelmesség,tapintat .

11.Csontvelő –gyomor meridián Ei-11

Hatóterülete: gyomor, emésztés, gyomorfenék (HCl termelés)nyombél,nyelőcső, gyomorvégmirígyek( pepszin termelés) hasüreg a vastagbél izmai ,nyelőcső  ,arcüreg, befogadja  a nehézfémeket.

Fül-,orr-,gége,légzőszervek ,arcüregek,hörgők,rekeszizom,gégefedők.

Csontvelő (vérsejt termelés) ,férfi szexualitás (herék, herék nyirokerei ,ondóhólyag,ondóvezeték ,ondózsinór ,herezacskó ,tesztoszteron dihidrotesztoszteron  termelés) ,groin (lágyéki,ágyéki terület).

A láb elülső részén lévő izmok,fogak és az alsó álkapocs ínye.

Homloklebeny  ,az emberre jellemző fejlett agyi terület ,amely az önuralom, tervezés,elvont és logikus gondolkodás területe.

Elemek:vas,rubidium, ezüst,ón,cink.

Érzelmek: túlzott emlékek,obcesszív (kényszerbetegség), rögeszmés,mániákus  viselkedés, téri tudat / nyugalom, bizalom, önbizalom ,jóakarat.

12. Sokk-lép meridián Ei-12

Hatóterülete: lép minden része és funkciója  ,hasnyálmirígy , cukor ,szénhidrát feldolgozás,emésztési funkció,emésztőenzim termelés, hasnyálmirígy feje és a farka,hasnyálmirígy vezeték , Langerhans-szigetek ,összeesés,sokk, kimerülés, sugárzás okozta terhelés,radioaktív anyagok, radioaktív összeomlás.

Női nemi szervek :méh minden része,méhnyak,magzat.

Idegrendszer :negyedik agykamra,agyi egyensúly,corpus callosum (kéregtest, összeköttetés a két agyfélteke között).

A mező károsodása ,vagy összeomlása sokk és rádióaktivitás hatására.

Egyéb szövetek:nyirok folyadék.

Károsító elemek:ezüst,arany,nitrogén ,cézium,mind a tizenkét szöveti só.

Károsítók :ionizáló sugárzás ,röntgensugarak,mikrohullámok,sokkhatások (fizikai,kémiai,érzelmi)geopatikus stressz,oldószerek,növényvédő szerek,gombaölök.

Érzelmek:öröm,élvezet,elfogadás.

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Bp

(Kiss József , 2012.01.06 00:36)

Érdekes ,de nehezen felfogható téma